joi, 19 iulie 2012

Superficialitate.

    E plina lumea de oameni superficiali.Superficiali in ceea ce fac,in ceea ce gandesc si in ceea ce simt.Cu alte cuvinte,lipsite de capacitatea de a desavarsi un lucru,de a-l face ca lumea si totodata neinstare de vreo adancime a gandurilor si a sentimentelor.In plus,incapabili de a-si da seama ca sunt ceea ce sunt
.Sunt acei oameni care privesc si trateaza lucrurile cu usurinta,care nu se implica,nu iubeste,nu este interesata de cum ar putea sa ajute oamenii....face totul la intamplare cu o tenta de nesimtire.

Persoane lipsite de profunzime.

Nu vorbim acum despre superficialitate ca mod de viata, asta se  învaṭă foarte ușor. Putem alege de mici să fim superficiali, la școală, în viaṭa de zi cu zi, putem alege să nu fim corecṭi, să reușim minṭind, prostind,  făcând lucruri rele.
Dar...prin superficialitate îndepărtezi  oamenii, probabil îi dezamăgești mai mult decât te-au dezamăgit ei pe tine. Dar întotdeauna este mai simplu să spui : nu îmi pasă de nimic și de nimeni! Superficialitatea poate fi folosită  și ca un scut împotriva răutăṭilor sau poate fi un mijloc de  a face răutăṭi.

Superficialitate.....decat sa fii ridicol si sa te ascunzi in spatele propii tale umbre ,mai bine fii TU,un om simplu ,care nu are nimic de ascuns.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu